Management vaardigheden

Alle vermelde opleidingsthema's kunnen wij in uw bedrijf op maat aanbieden. U kunt de opleiding in functie van de bedrijfsinterne behoeften zelf samenstellen. De duurtijd zal per thema variëren van een halve dag tot twee dagen. Contacteer ons voor bijkomende inlichtingen.

Leidinggeven

Hoe kan ik ‘ongelijke mensen ongelijk en respectvol benaderen’? Wat verwachten mijn medewerkers van mij en wat verwacht ik van hen? Wat zijn de ins and outs van het leidinggeven?

Motiveren door doelstellingen

Hoe kan ik mijn medewerkers motiveren? En wat zijn daarbij de valkuilen?

Feedback geven

In normale werkverhoudingen is feedback geven gewoon. Dit is ook zo ten aanzien van klanten. De praktijk toont ons dat feedback geven helemaal niet zo vanzelfsprekend is. De workshop leert je hoe je best feedback geeft en ontvangt, zodat het onderlinge evenwicht blijft of hersteld wordt.

Prestaties evalueren

Leidinggevenden moeten de resultaten van medewerkers evalueren en beoordelen. Alleen, er wordt te vaak in vage bewoordingen of omfloerst taalgebruik geëvalueerd. In deze workshop leer je hoe het beter kan.

Functioneringsgesprekken voeren

Als chef wordt van jou verwacht dat je medewerkers effectiever of efficiënter hun taken doen. Bovendien zul je daarover vaak rapporteren. Door middel van cases leer je wat het doel van goede functioneringsgesprekken is en hoe je dit best aanpakt (zodat iedereen er tevreden over is).

Effectief vergaderen

Vergaderingen zijn potentiële tijdrovers en leiden te vaak tot povere resultaten. In de workshop leer je de vergadering effectief te maken, door een goede voorbereiding, een goed verloop en een goede conclusie.

Project Management

Je komt in een nieuwe functie waar je projectmatig moet werken of, meer nog, projecten moet leiden. Hoe geef je vorm aan een project? Hoe beheer je tijd, geld en kwaliteit? Hoe communiceer je over het project?

Deze ondernemingen hebben hun vertrouwen gegeven:

Interesse?

Contacteer ons geheel vrijblijvend voor een gesprek. Elke opleiding kan aan uw wensen aangepast worden!

F-Act Consult

Bredestraat 22
B-9920 Lovendegem
info@factconsult.be
Tel. +32 (0)9 228 93 78


Disclaimer
Sitemap
Privacy & Cookie policy
(c) F-Act Consult