Persoonlijke ontwikkeling

Alle vermelde opleidingsthema's kunnen wij in uw bedrijf op maat aanbieden. U kunt de opleiding in functie van de bedrijfsinterne behoeften zelf samenstellen. De duurtijd zal per thema variëren van een halve dag tot twee dagen. Contacteer ons voor bijkomende inlichtingen.

Communicatie

Waarom moeten wij volwassenen een workshop communicatie volgen, terwijl het communiceren eigenlijk een natuurlijk proces is? Wij leren wat er fout kan gaan en hoe wij de communicatievalkuilen kunnen vermijden.

Assertief communiceren

Tijdens deze opleiding leren wij dat assertiviteit en communicatie hand in hand gaan. Op een niet-agressieve manier omgaan met de collega’s en leidinggevenden leidt tot betere resultaten en een collegiale verstandhouding. Opkomen voor je eigen ideeën en verdedigen van je eigen standpunten wordt meer vanzelfsprekend.

Time Management en prioriteiten stellen

Druk, druk, druk … Hoe vaak hoor je dit niet? Maar is dat wel zo en hoe kunnen wij meer grip krijgen op onze taken en tijdsbesteding?

Klantgerichtheid van technische medewerkers

De servicetechnicus speelt een sleutelrol in de relatie met de klanten. Klanten verwachten niet alleen een goede technische uitvoering van de opdracht, maar ook een klantvriendelijke houding en een persoonlijke behandeling. Zie ook ‘Klantgerichtheid’.

Omgaan met klachten

Wat doe ik als er iets fout gaat bij de dienstverlening? Hoe reageer ik op een boze klant? Hoe behandel ik de klacht? Hoe herstel ik de goede verstandhouding?

Omgaan met conflicten

Tijdens deze workshop leren wij hoe conflicten kunnen ontstaan en hoe wij met conflicten moeten omgaan om escalatie te voorkomen.

Verkooptechnieken

Het verkopen van producten of diensten vraagt een specifieke en professionele aanpak. Winkelverkoop en handelsvertegenwoordiging vereisen ook verschillende benadering en technieken.

Deze ondernemingen hebben hun vertrouwen gegeven:

Interesse?

Contacteer ons geheel vrijblijvend voor een gesprek. Elke opleiding kan aan uw wensen aangepast worden!

F-Act Consult

Bredestraat 22
B-9920 Lovendegem
info@factconsult.be
Tel. +32 (0)9 228 93 78


Disclaimer
Sitemap
Privacy & Cookie policy
(c) F-Act Consult